divendres, 27 de desembre del 2013

Risto Mejide: més que un comunicador...

Hola a tots i totes benvinguts un cop més al meu blog: Primers passos d’innocència. 

Avui us parlaré d’una exposició que vaig realitzar el passat 18 de desembre junt amb dues companyes més: la Judit i la Sandra.
L’exposició tractava sobre un bon comunicador, el qual avaluarien a les assignatures de COED i de GITIC.

Quan vam saber que treballariem les tres juntes i vam saber el tema el qual s’hauria de treballar. Les tres vam anar a una mateixa direcció parlar de Risto Mejide
El treball tractava de relacionar el nostre bon comunicador i la capacitat que té per comunicar-se, tant oral, com escrit i digital. Per fer la presentació del tema vam comptar amb l’ajuda d’un suport digital magnífic que ens van presentar a l’assignatura de Gestió de la Informació i les TIC: el pearltrees( per més informació podeu consultar una altra entrada que vaig fer sobre aquest suport).

Risto Mejide 

Com bé vam treballar al llibre de Com parlar bé en públic, un bon comunicador és aquell que principalment té la capacitat de captar l’atenció de les persones. Per aquest motiu hem triat a Risto Mejide com a protagonista de la nostra exposició.


En Risto té unes característiques diferents a la resta de comunicadors, donat que utilitza com a base la ironia, el sarcasme i l’humor. Tal i com ell defineix: “El humor es el brazo armado de la inteligencia”  

Un altra característica rellevant és què tot i que sempre sap defensar la seva postura i parla d’una manera clara i concisa mostra un caràcter fred davant del públic per tal de cridar més l’atenció i d’aquesta manera crear una reacció en l’audiència.

Per què porta ulleres una de les preguntes que ens realitzem continuament molts dels seus seguidors?  Risto ens ofereix la seva resposta:

" Soy miope. Es una realidad física que no puedo evitar porque al tener una córnea plana no se puede operar" Risto Mejide confiesa que si fuera intervenido, el láser podría provocar cataratas. Consecuencia primera: sólo en la más estricta intimidad podría contemplarse a este popular publicista sin gafas. Consecuencia segunda: sólo aparece públicamente con ellas puestas. " Ya las utilizaba cuando no era conocido. Incluso las llevaba de noche. Y puestos a llevar,unas de sol". Siempre oscuras. "Por estética, además me tapan las orejas"

Per saber més entreu: AQUÍ

Segons la meva opinió i de les meves companyes pensem que Risto Mejide és un bon comunicador perquè: sap expressar les idees de manera clara, utilitza la ironia, l'humor i el sarcasme, sap interectuar amb el públic, parla de temes actuals d'interès, s'adapta al públic que té davant i sap vendre perfectament la seva figura.


A continuació compartiré amb tots vosaltres un vídeo que vam posar a l’exposició on de ben segur que a partir de veure a Risto parlant us servirá molt més que mil explicacions meves per saber qui és realment: Risto Mejide.





Per finalitzar m'agradaria compartir unes paraules que va dir aquest gran comunicador en un dels seus llibres: Si cuando hablas nadie se molesta, eso es que no has dicho absolutamente nada...

Fins a la pròxima!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada